Fem purunge Nørager drenge ( fra venstre): Gunnar Pedersen, Benjamin Kjemtrup, Sigurd Fisker, Rasmus Knudsen og Rasmus Bang er ved at slå igennem på klubbens førstehold i Serie 3. Kun det måske største talent af dem alle, Benjamin Kjemtrup, der allerede viste sig frem i Serie 1, er ude med en skade, som måske forhindrer ham i at genoptage karrieren. Arkivfoto: Martin Schultz

Fem purunge Nørager drenge ( fra venstre): Gunnar Pedersen, Benjamin Kjemtrup, Sigurd Fisker, Rasmus Knudsen og Rasmus Bang er ved at slå igennem på klubbens førstehold i Serie 3. Kun det måske største talent af dem alle, Benjamin Kjemtrup, der allerede viste sig frem i Serie 1, er ude med en skade, som måske forhindrer ham i at genoptage karrieren. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold:

Det siger Bang-Bang i Nørager

Unge Rasmus Bang scorede for tredje kamp i træk, da ubesejrede Nørager B på hjemmebane slog Skødstrup SF med 2-1

Af
Af Martin Schultz

Nørager B har gang i et generationsskifte, og en af de unge spillere bliver ved med at sætte sit aftryk på kampene.

18-årige Rasmus Bang, som sidste år vendte tilbage til barndomsklubben efter at have spillet ungdomsfodbold på højt niveau i Randers, er blandt de unge spillere, som er i færd med at tage over efter de ”gamle” krigere i fodboldlandsbyen Nørager. Og unge Bang har bang-bang i støvlerne, for han har med foreløbig fire mål stemplet ind i hver af de første tre turneringskampe, som har givet lutter sejre til Nørager B og sendt klubben efter to sæsoner med nedrykninger op på førstepladsen med maksimumpoint i Serie 3.

Lørdag eftermiddag var Skødstrup SF, som Nørager-træner Claus Vestergaard regner blandt favoritterne til en oprykning, på besøg på Nørager Stadion foran små 100 tilskuere, som kunne glæde sig over en 2-1 sejr til hjemmeholdet på et mål kort før tid af netop den unge Bang.

”De første 25 minutter var det dårligste vi har spillet i denne sæson, og vi kom da også bagud med 1-0 efter 17 minutter, da en returbold fra forsvaret blev sparket op i det lange hjørne af en Skødstrupspiller,” fortæller Nørager-træner Claus Vestergaard, som allerede efter 20-25 minutter skiftede ud og sendte rutinerede Daniel Sortkjær fra bænken og på banen som offensiv midtbane sammen med den fra en skade tilbagevendte Lasse Jensen.

”Det var et godt træk, for med Daniels Sortkjær på banen fik vi vendt kampen. Og i det 38. minut fik vi udlignet, da en bold blev spillet mod kanten af feltet, hvor Daniel Sortkjær tæmmede bolden med brystkassen og lagde den til rette for Rasmus Bang, som trykkede af og ramte stolpen. Steffen Klintø fulgte op og scorede på returbolden fra stolpen,” fortæller Claus Vestergaard.

Gult kort til veteran med syv minutter igen

”En udligning var et godt resultat at gå til pause med, og vi snakkede om at vi skulle sætte os på spillet, blive spilstyrende og skubbe spillet op på gæsternes banehalvdel,” siger Claus Vestergaard.

”Ved at spille bolden hurtigt rundt mellem os fik vi overvægt i spillet og Skødstrup kunne ikke lide, at vi gik til stålet. Vi havde mange gode muligheder, men ikke store åbne chancer, indtil bolden i det 85. minut blev spillet ind bag gæsternes forsvar, hvor Rasmus Bang kom i en fri position og resolut sparkede bolden i mål til en 2-1 føring.”

Men Nørager B måtte gennem syv lange minutter, da netop indskiftede Dan Elgaard på højre midtbane lavede et frispark og blev vist ud i ti minutter med et gult kort.

”Med en mand i undertal trak vi Lasse Jensen ned ved siden af Mads ”Pylle” Pedersen i midterforsvaret, så vi forstærkede den sidste skanse og fik sejren i hus,” fortæller Claus Vestergaard.

Årets idrætsforening ved Norddjurs Award

Med sejren ligger Nørager B alene i toppen af rækken med tre sejre i tre kampe.

”Vi spillede en god kamp på nær de første tyve minutter, og indskiftningen af Daniel Sortkjær fik afgørende betydning for kampens udfald,” siger Claus Vestergaard.

Daniel Sortkjær blev kåret til Kampens spiller med seks stemmer.

Sejren skabte højt humør på Nørager Stadion, hvor man også kunne fejre, at Nørager B aftenen forinden var blevet kåret til Årets idrætsforening ved Norddjurs Award aftenen forinden.

Lørdag kl. 13.30 tager Nørager B, som i kampen mod Skødstrup SF havde fire mand ude med skader, imod en anden nedrykker, Østdjurs 91, på hjemmebane i endnu en lokal styrkeprøve

Kampfakta:

Serie 3, pulje

Nørager B - Skødstrup SF 2-1 (1-1)

Lørdag 14. april kl. 13.00 på Nørager Stadion

Målscorere

0 - 1 Simon Fago Alnor ( 17. min.)

1 - 1 Steffen Klintø (38. min.)

2 - 1 Rasmus Bang (85. min.)

Nørager B's holdopstilling:

 1. Dan Elgaard
 2. Daniel Sortkjær Jensen
 3. Gunnar Pedersen
 4. Jesper Bredahl
 5. Kasper Sortkjær
 6. Kristoffer Frandsen
 7. Lasse Jensen
 8. Mads Pedersen
 9. Ole Nielsen
 10. Rasmus Knudsen
 11. Rasmus Bang Rasmussen
 12. Sigurd Fisker
 13. Steffen Klintø

Publiceret 16 April 2018 23:19

SENESTE TV