Foto: ØXENHOLT FOTO

Foto: ØXENHOLT FOTO

Kæmpe skunk-laboratorium fundet:

En anholdt og sigtet

Politiet brugte en stor del af dagen i går på at rydde et skunklaboratorium i Kolind

Af
Jonas Wrede Hansen

"Et betydeligt stort fund."

Sådan omtaler vagtchef Jes K. Frederiksen fra Østjyllands Politi gårsdagens fund i Kolind. På en adresse på Kærbyvej fandt politiet et stort skunk-laboratorium.

"Der blev fundet adskillige planter og udstyr på adressen," fortæller Jes K. Frederiksen. 

Han oplyser desuden til Adresseavisen Syddjurs, at politiet var til stede på adressen i forbindelse med en anden sag, men at patruljen gjorde det store fund og derfor skred til handling. 

Til at fjerne de mange genstande fik politiet assistance fra Beredskabsstyrelsen. Ifølge Jes K. Frederiksen ankom politiet til adressen i Kolind klokken 14 og var der i lang tid for at fjerne genstandene fra stedet. Han vil ikke oplyse, hvor lang tid politiet var der, men et vidne fortæller til Adresseavisen Syddjurs, at han kørte fra stedet klokken 00.15, hvor politiet fortsat var i gang. 

"En person blev anholdt. Han er løsladt igen, men er sigtet," oplyser vagtchefen. 

Det drejer sig om en 29-årig mand. 

Politiet efterforsker stadigvæk videre i sagen. 

Adskillige genstande blev i går fjernet fra adressen i Kolind, hvor politiet fandt et stort skunklaboratorium. Foto: ØXENHOLT FOTO.

Adskillige genstande blev i går fjernet fra adressen i Kolind, hvor politiet fandt et stort skunklaboratorium. Foto: ØXENHOLT FOTO.

Publiceret 15 April 2018 10:45