Nationalpark:

62 virksomheder samarbejder

15 virksomheder er netop blevet certificerede partnere

Samarbejde gør stærk. Det mener i hvert fald virksomhederne i Nationalpark Mols Bjerge så meget, at de afsætter tid til tæt samarbejde med andre lokale virksomheder, Destination Djursland og Nationalpark Mols Bjerge.

Det sker i Nationalparkens Servicenetværk, der nu tæller 62 certificerede virksomheder. Certificeringen får virksomhederne til at deltage i Nationalparkens Serviceuddannelse – og hele 15 virksomheder har netop gennemgået uddannelsesforløbet og kan kalde sig certificeret partner med nationalparken.

I nationalparken er der glæde over virksomhedernes interesse hos Nicole Wolter, der til daglig arbejder med erhvervsudvikling i parken.

”Der har vist sig stor interesse for både vores netværk og uddannelse. I dag henvender lokale virksomheder sig uopfordret til nationalparken for at blive en del af fællesskabet. Derfor vokser netværket hvert år med nye virksomheder,” siger hun i en pressemeddelelse.

De nye virksomheder i netværket er fra mange forskellige brancher. Det er i år Anettes Bed & Breakfast Rane Ladegaard, BeWell ApS, Business Film, Ebeltoft Glas, Fuglsø Kro – Bed & Breakfast, Lyngsbæk Ferielejligheder, Maltfabrikken, Rønde Hostel, Secret Hotel, SpencerHede, Aarhus Sail Event, Sølballegaard, Tranekær Høhotel, Turridning Mols Bjerge – Islandske heste og Viggo Trading.

Har uddannet fem hold

Fælles for dem alle er, at de gerne vil bruge tid på at samarbejde om at gøre nationalparkområdet endnu bedre til at modtage gæster. Indtil nu er der fem hold virksomheder, der er uddannet i Nationalparkens Serviceuddannelse.

”De er stadig nysgerrige på hinanden, og de samarbejder på kryds og tværs. Det giver rigtig god mening i et lokalområde at løfte det sammen og være fælles om at sikre og levere kvalitet,” siger Nicole Wolter og tilføjer:

”Det betaler sig. Også økonomisk. Ellers ville ingen virksomheder jo bruge så meget krudt på samarbejdet”.

Der er fælles møder mindst tre gange om året i Nationalparkens Servicenetværk.logy

Publiceret 12 April 2018 16:00

SENESTE TV