Seriefodbold:

Vivild IF tæt på at hugge point i Nørager

På to mål af den unge angriber Rasmus Bang var Nørager B i kontrol indtil Vivild fik reduceret et kvarter før tid på Nørager Stadion

Af
Af Martin Schultz

Så kom foråret til Djursland og bolden kunne atter rulle på Nørager Stadion, hvor hjemmeholdet tog imod lokalrivalerne fra Vivild IF 2 i årets første lokalopgør i Serie 3.

Og hjemmeholdet trak det længste strå på to mål af 18-årige Rasmus Bang, som efter tre som ungdomsspiller i Randers Freja nu er tilbage i moderklubben. Men Vivild IF var ved at ryste de unge Nøragerspillere, da holdet reducerede med et kvarter igen på et mål af Patrick Rasmussen.

”I det sidste kvarter blev vi bange for at vinde, og det var tæt på en udligning, da Patrick i det 82. minut blev spillet fri i rummet mellem Glenn Hansen og Ole ”Post” Nielsen, men vores målmand Jesper Bredahl præsterede en kampafgørende superredning, da han redde Patricks skud med en fodparade,” fortæller Nørager-træner Claus Vestergaard.

”Der hang vores sejr i en tynd tråd, og havde man kun set det sidste kvarter, så havde Vivild IF fortjent uafgjort. Men set over hele kampen vandt vi en fortjent sejr,” fortæller Claus Vestergaard, som dog kunne glæde hjemmepublikum med en 2-1 sejr og dermed en førsteplads i rækken med seks point efter to kampe.

Spillerne viste de gamle Nørager-dyder

Nørager B havde mandefald med skader og måtte undvære spillere som Lasse og Michael Jensen, Mathias Fisker og Christian Mørch, men træner Claus Vestergaard havde fået hjælp fra rutinerede spillere som Daniel Sortkjær og 38-årige Glenn Hansen, som blev kaldt ind til kampstart.

”Vivilds førstehold spillede så tidligt, at andetholdet fik Emil Tolbod og Frederik Bjerregaard med på holdet, og vi mødte et stærkt Vivild-mandskab,” mener Claus Vestergaard.

”Vi startede godt, og kampen bølgede frem og tilbage. Jeg synes vi havde godt styr på kampen indtil det sidste kvarter, hvor jeg tror spillerne var påvirkede af de sidste sæsoners mange nederlag, som resulterede i to nedrykninger. Men vi fik sejren og jeg er supertilfreds med holdet, som arbejdede lige efter bogen og som aftalt i en kamp, hvor spillerne viste de gode gamle Nørager-dyder.”

Sigurd Fisker fik et gult kort og skulle ud i ti minutter for at lave et frispark kun syv minutter før tid, da der var pres på fra Vivilds side, men heldigvis for unge Fisker og Nørager fik det ingen betydning for kampen.

Bubber brændte en kæmpechance

Nørager B kom foran efter18 minutter, da bolden blev spillet i dybden og Rasmus Bang slap fri, og helt alene igennem scorede han sikkert forbi målmanden.

”I pausen aftalte vi at holde fast i spillet, bruge vores kanter mere og afslutte på vores muligheder. Og i det 65. minut spillede en af vores andre tidligere Randers-spillere, Rasmus Knudsen, Rasmus Bang fri i dybden i et næsten identisk opspil, og heller ikke her svigtede den unge angriber og scorede til 2-0. Vi kunne have lukket kampen et par minutter senere, da den dobbelte målscorer fra sidste uges kamp, Kristoffer ”Bubber” Frandsen, havde en kæmpechance, da bolden efter et godt opspil til baglinjen blev spillet fladt tilbage i feltet. Men fra straffesparkspletten skød ”Bubber” fladt ved siden af målet,” fortæller Claus Vestergaard.

I stedet scorede Vivild IF, da Mads ”Pylle” Pedersen i Nørager-forsvaret fejlbedømte en høj bold og Patrick Rasmussen slap fri og satte bolden sikkert i mål.

Men Nørager B slap med skrækken, og med 2-1 sejren ligger holdet nu lunt i toppen inden opgøret lørdag kl. 13.00 hjemme mod Skødstrup SF. Vivild IF møder lørdag kl. 15.30 Åstrup/Hammelev IF på hjemmebane.

”Humøret er tilbage på holdet, og spillerne viser den rigtige indstilling,” siger Nørager-træner Claus Vestergaard, som så Kasper Sortkjær blive valgt til kampens spiller og unge Rasmus Bang score for anden kamp i træk.

Kampfakta

Serie 3, Pulje 35

Nørager B - Vivild IF 2 - 1 (1 - 0)

Lørdag 7. april kl. 13.30 på Nørager Stadion

Målscorere

 • 1 - 0 Rasmus Bang Rasmussen (18. min.)
 • 2 - 0 Rasmus Bang Rasmussen (65. min.)
 • 2 - 1 Patrick Rasmussen (77. min.)

Nørager Boldklubs' hold:

 1. Daniel Sortkjær Jensen
 2. Glenn Hansen
 3. Gunnar Pedersen
 4. Jesper Bredahl
 5. Kasper Sortkjær
 6. Kristoffer Frandsen
 7. Mads Pedersen
 8. Morten Nielsen
 9. Ole Nielsen
 10. Rasmus Knudsen
 11. Rasmus Bang Rasmussen
 12. Sigurd Fisker
 13. Steffen Klintø

Vivild IF's hold:

 1. Anders Peder Byskov
 2. Christian Basballe
 3. Christian Levring
 4. Christian Lintrup
 5. Daniel Nielsen
 6. Emil Kastbjerg Tolbod
 7. Frederik Bjerregaard
 8. Kasper Hvid Andersen
 9. Mathias Møller
 10. Nikolaj Hougaard
 11. Nikolaj Møller
 12. Patrick Rasmussen
 13. Thomas Thorngaard
 14. Tommy Sørensen

Publiceret 10 April 2018 10:13

SENESTE TV