Seriefodbold:

Unge Magnus sætter KPI i gang med helt vildt mål

Brødrene Rasmus og Magnus Bisgaard Hansen scorede de to mål, da Kolind/Perstrup IF vandt med 2-0 over Hammel GF i hvad træneren kalder en ”lortekamp” med frygteligt spil

Af
Af Martin Schultz

”Det var et helt vildt mål. Den sad helt oppe i hjørnet og kunne ikke sidde bedre.”

Det siger KPI-træner Thomas Zacher Sørensen om den scoring af den 18-årige back Magnus Bisgaard Hansen, som lørdag eftermiddag bragte Kolind/Perstrup IF foran med 1-0 i Serie 2-kampen mod Hammel GF på kunstgræsbanen i Hammel.

”Efter 20 minutters spil drev vores venstre back Magnus Bisgaard Hansen bolden op ad linien, løb forbi et par mand, og skar ind i banen inden han fra 25 meter sparkede bolden direkte op i det modsatte målhjørne,” fortæller Thomas Zacher Sørensen om den unge backs kanonskud.

Med sejren på 2-0 holdt Kolind/Perstrup IF nullet for anden kamp i træk og ligger nr.1 i tabellen med seks point og en målscore på 7-0 efter forrige weekends 5-0 sejr over Vorup FB.

Men i modsætning til sidst var der ikke noget at råbe hurra for rent spillemæssigt.

”Det var en frygtelig omgang fodbold. Vi fik tre point og kæmpede røven ud af bukserne. Men vi kunne ikke få vores spil til at køre, og spillemæssigt lykkedes ikke ret meget,” siger Thomas Zacher Sørensen, som stillede i stærkest mulige opstilling med kendte navne som genopstandne Mikkel Stær og Daniel Bagger Pedersen på bænken.

”Vi måtte dog se bort fra vores målmand André Ørgaard, som var til bryllup, og måtte derfor sætte en markspiller fra Serie 4 holdet, Rasmus Trend Mogensen, i mål, men det gjorde han udmærket.”

Profiler tilbage på holdet

De to hold kæmpede om overtaget de første tyve minutter på kunstgræsbanen i Hammel, men begge hold havde svært ved at få spillet til at køre.

”Efter vi er kommet foran med 1-0 var vi for passive og lod os trykke ned på banen. Men vi kæmpede godt, og hjemmeholdet var ineffektive og blev aldrig farlige,” fortæller Thomas Zacher Sørensen.

Kort før halvleg måtte Rasmus Bisgaard Hansen ud i ti minutter med en advarsel, så KPI indledte 2. halvleg i undertal og satsede på at stå imod presset med bare ti mand.

Thomas Zacher Sørensen skiftede Mikkel Stær og Daniel Bagger Pedersen ind på holdet, og KPI fik et fysisk overtag.

”Det blev lidt bedre for vores spil i takt med at Hammel GF's spillere blev trætte,” siger KPI-træner Thomas Zacher Sørensen.

Mangel på målmænd i Kolind

Kolind/Perstrup IF holdt hjemmeholdet nede i sækken, da storebror Rasmus til kampens første målscorer Magnus Bisgaard Hansen blev spillet i dybden og fik bolden pillet ned i feltet, hvor han holdt en modstander væk og derefter trillede bolden forbi målmanden til en 2-0 føring til gæsterne.

”Da mistede Hammel GF luften og vi fik flere muligheder. Vi kan være tilfredse med udbyttet. Vi fik maksimalt udbytte af vores anstrengelser og vi kæmpede godt. Men vi kunne ikke få vores spil til at køre,” siger Thomas Zacher Sørensen, som glæder sig over, at holdet har holdt nullet og har maksimumpoint.

Spilleren bag årets første kanonmål Magnus Bisgaard Hansen blev valgt til Kampens spiller med fem stemmer foran reservemålmand Rasmus Trend Mogensen, som egentlig er markspiller på Serie 4 holdet, men har stået på mål i nogle af træningskampene.

”Vi har kun en målmand i KPI for tiden og det er André Ørgaard,” siger Thomas Zacher Sørensen.

KPI møder lørdag kl. 16 Langaa IK på Kolind Park, hvis Syddjurs Kommune tillader, at der bliver spillet på banen.

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

Hammel GF - Kolind/Perstrup IF 0 - 2 (0 - 1)

Lørdag 7. april kl. 15.30 på Hammel Kunstgræsbane

Målscorere:

 • 0 - 1 Magnus Bisgaard Hansen (20. min.)
 • 0 - 2 Rasmus Bisgaard Hansen (75. min.)

Kolind/Perstrups holdopstilling:

 1. Daniel Bagger Pedersen
 2. Kasper Høegh Therkildsen
 3. Magnus Bisgaard Hansen
 4. Marc Pedersen
 5. Martin Holm Hansen
 6. Mikkel Stær
 7. Mikkel Damgaard Møller Jensen
 8. Nickolaj Martinsen
 9. Rasmus Bisgaard
 10. Rasmus Meyland
 11. Rasmus Trend Mogensen
 12. Sebastian Konrad
 13. Simon Brouer
 14. Tobias Thøgersen

Publiceret 09 April 2018 14:20

SENESTE TV