Så er brikkerne lagt til årets påskeudstilling

Ebeltoft Kunstforening er klar med årets påskeudstilling

Ebeltoft Kunstforenings Påskeudstilling åbner i år dørene lørdag 24. marts med fernisering klokken 11. Åbningstalen bliver i år holdt af Syddjurs Kommunes nye borgmester Ole Bollesen.

LÆS OGSÅ: Dødsfald: Farvel til et lokalt medlem af modstandsbevægelsen

Med talen åbner han en udstilling, som er en tradition, der er holdt i hævd lige siden foreningens start i 1980erne,

Nogle vil måske undre sig over, at ferniseringen ikke i år løber af stablen Skærtorsdag som normalt, men efter en beslutning i bestyrelsen vil udstillingen i år og i årene fremover være at se hele påskeugen fra lørdag før palmesøndag til og med anden påskedag.

Fyldt på tre timer

Tilmeldingen blev som altid annonceret midt i januar, og deltagerne optages efter først-til-mølle-princippet. Der gik i år kun tre timer, inden alle knapt 30 pladser var besat af kunstudøvende medlemmer af foreningen.

En af påskeudstillingens spændende traditioner er publikums valg af Årets Kunstner. Når stemmerne er talt op anden påskedag hædres vinderen med præmien, som er en 14 dages separatudstilling i TingSalene op til påsken 2019.

Efter påske tager Ebeltoft Kunstforening hul på et varieret og spændende nyt udstillingsprogram med kunstnere af alle slags fra det ganske land. Hele spektret af materialer og udtryk vil være repræsenteret. Der bliver vist akvarel, maleri, keramik, tekstil, fotografi og litografi. Sidstnævnte i samarbejde med Galerie Modern, Silkeborg.

Publiceret 14 March 2018 17:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV