Rougsøhallen:

FAM JAM leverer musikken

Forårsmessen 2018 tæller både mange velkendte indslag og en god del af nyheder.

Brikkerne er på plads til et bredt favnende program, der løber af stabelen i og omkring Rougsøhallen i Ørsted søndag 18. marts kl. 10 til 16.

Sparekassen Kronjylland præsenterer en af nyhederne og her er det gæsterne, der får en vigtig rolle.

“Vi har besluttet, at uddele 5000 kroner til et godt formål eller et fantastisk initiativ i lokalområdet. Gæsterne på messen skal hjælpe os via deres indstillinger til, hvem de mener, skal have prisen”, fortæller kommunikationsmedarbejder Peder Vagn Poulsen.

Et af de velkendte navne på Forårsmessen er Cirkus Fritid, SFOèn i Ørsted Børneby.

“Vi kommer til messen med tre cirkusnumre udvalgt blandt de mange fantastiske indslag ved vores egen forestilling i Rougsøhallen 3. marts. Vi håber at vise akrobater, dresserede heste med ryttere samt stærke mænd”, lokker Lone Hegnet fra Cirkus Fritid.

Regnskovens labre larver

 

På den kulinariske front bidrager Randers Regnskov med en ganske særlig menu.

Peter Jensen, som til daglig bor i Ørsted og er driftsleder i Randers Regnskov, vil være til stede på messen. På Regnskovens stand vil man kunne høre nærmere om årets nyheder og deltage i konkurrencen om årskort.

Man kan også få en kulinarisk specialitet, lækre ristede melorme, som i det daglige er føde for krybdyrene i den store turistattraktion i Randers.

Tøjbutikken “Nora og Frække Frode”, der har adresse i Randers Storcenter, møder op med modetøj til børn.

“Bliv en bedre udgave af dig selv”. Sådan lyder overskriften på et foredrag, der holdes kl. 13.30 i idrætsforeningens klublokale.

Det er trioen - Ulla Iversen-Rasmussen, kognitiv coach, Beatrix E. Fisker, der arbejder med “krop og styrke og Sussi Fabricius Andersen, makeup artist og stylist, der tilbyder at give tilhørerne et boost i deres liv.

“Vores foredrag henvender sig til både unge og ældre. Alle kan bruge det vi siger. Vi hjælper dig til at få et helt nyt syn på dine tanker, din krop og udstråling, som giver dig ny styrke om mere tro på dig selv”, fortæller Sussi Fabricius Andersen.

FAMJAM - Line, lars-Erik, Anton, Liva, Naja og Tora leverer musikken på messen - og det bliver med et bredt og vidtfavnende repertoire.

FAMJAM - Line, lars-Erik, Anton, Liva, Naja og Tora leverer musikken på messen - og det bliver med et bredt og vidtfavnende repertoire.

Musik og børnedans

 

På den musikalske front er den lokale musikalske entertainer Lars-Erik Qvortrup på spil igen.

I år med sit band “FAM JAM”, der tæller kæresten Line Brink-Jensen, svigerfar Anton Brink-Jensen og børnene Liva, Naja og Tora

Lars-Erik fortæller, at FAM JAM kommer med et bredt repertoire, der omfatter alt lige fra Elvis, Beatles og anden 60èr musik over Anne Linnet og Maria Carey til herlige børnesange.

Og så bydes der som noget helt specielt på spillemandsmusik, hvor det er Anton, der svinger taktstokken.

Bekkers Dans er på plakaten som tidligere år med et hold af de dygtige børnedansere, der vil vise lidt af hvad de har lært i løbet af vinterens træning.

Udendørs på parkeringspladsen vil man fra kl. 11 til 14 kunne få gratis trækketure på herlige heste fra Ørsted Rideklub.

Randers Regnskov serverer lækre, labre ristede melorme

Randers Regnskov serverer lækre, labre ristede melorme

Publiceret 12 March 2018 12:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV