Divisionshåndbold:

Kun en sejr tæller for Åstrup/Hammelev-Grenaas herrer

Åstrup/Hammelev-Grenaas herrer skal vinde over HC Midtjylland 2 tirsdag aften i Åstruphallen for at bevare håbet om redde livet i 2. Division

Af
Af Martin Schultz

”Det er et 'must', at vi vinder kampen mod HC Midtjylland 2 tirsdag aften. Vinder vi kampen, kan vi i bedste fald afgøre tingene selv mod Mejrup-Hvam på hjemmebane i sæsonens sidste kamp.”

Det siger assistenttræner Torben de Place fra Åstrup/Hammelev-Grenaas divisionshold inden kampen mod HC Midtjylland 2, som ligger sidst i tabellen i 2. Division.

Åstrup/Hammelev-Grenaa kommer med en sejr på 27-24 over Nøvling IF på hjemmebane i bagagen, men ellers har det været en svær sæson for holdet, som også tirsdag aften kommer til at stille op uden mindst tre af sine stamspillere.

”Jakob Wiil Christiansen har meldt afbud, og Jacob Pedersen og Jonathan Vestergård er begge ude med skader. Desuden er Jannek de Place og målmand Kristoffer Pedersen tvivlsomme til kampen, men vi satser på at holdet kan klare opgaven,” siger Torben de Place.

”Vi må sætte vores lid til, at Carsten Sander og Rasmus Josefsen også i denne kamp står godt i forsvaret, og at Rasmus Lund, som gør det fremragende på stregen, kan ramme de samme takter,” siger Torben de Place.

En sæson med skade på skade

”Det har været skade på skade,” siger Torben de Place om sæsonen, hvor Åstrup/Hammelev-Grenaa med fem runder igen ligger under nedrykningsstregen på en 11. plads.

”Vi skal vinde mod HC Midtjylland 2 og vinde den sidste kamp mod Mejrup-Hvam. De øvrige tre kampe på udebane mod topholdet Mors-Thy Håndbold og mod Aars HK og Hornbæk SF fra den bedste halvdel i rækken bliver meget svære,” siger Torben de Place.

Men hele holdet er opsat på at gribe chancen for at blive i 2. Division.

”Da sæsonen startede havde vi ikke regnet med at skulle kigge nedad i tabellen, tværtimod,” siger assistenttræner Torben de Place.

HC Midtjylland 2 stiller med en stamme af rutinerede spillere. Holdet lever sit eget liv i ligaklubben, og er derfor upåvirket af ligaholdets kamp imod en truende konkurs.

Kampen spilles tirsdag aften kl. 20.00 i Åstruphallen.         

Publiceret 12 March 2018 23:50

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV