Sport:

Økonomisk gennembrud for IF Midtdjurs Klatreklub

LAG Djurland har bevilget 340.000 kroner til indendørs klatrefaciliteter

Af
Af Lars Norman Thomsen

Den purunge IF Midtdjurs Klatreklub har det seneste år befundet sig lidt i et dødvande, fordi det har været svært at få skaffet den nødvendige kapital til at opføre indendørs klatrefaciliteter i den nye multihal mellem Midtdjurshallen og klubhuset.

Nu lysner det imidlertid for klatreklubbens bestyrelse og medlemmer, fordi LAG Djurslands bestyrelse har kigget positivt på en ansøgning fra klatreklubben og bevilget den nette sum a' 340.000 kroner til projekt ”Indendørs klatrefaciliteter i Ryomgård”.

LAG Djursland indstiller til Erhvervsstyrelsen, at beløbet skal tilgå IF Midtdjurs Klatreklub, men stemplet fra LAG Djursland er allerede udtryk for, at klatreklubben kan budgettere med de 340.000 kroner.

Tilskuddet svarer til 45 procent af de samlede projektudgifter, og da IF Midtdjurs Klatreklub i forvejen har penge på bogen, kan formand Dan E. Föh nu fastslå, at klatreklubben ikke går i hi, men i stedet benhårdt går efter at komme økonomisk helt i mål i dette forår.

Ud over LAG-pengene har klatreklubben fået tilsagn fra Syddjurs Kommune på 100.000 kroner, Nordeafonden 25.000 kroner og La Cour Fonden 15.000 kroner.

“Vi har en forventning om, at de sidste penge kommer hjem snarest,” siger en optimistisk Dan. E. Föh.

Publiceret 09 March 2018 11:31

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV