Boksning:

Hektisk forår i Hornslet Bokseklub

Klar til Danske Begyndermesterskaber

Næverne får ikke lov til at hvile ret længe ad gangen i Hornslet Bokseklub i løbet af det kommende forår. Bokseklubbens mange talenter har allerede flere krydser i kalenderen, hvor de skal ud i Europa og vise sig frem, og for flere af dem er der landsholdspladser på spil, fortæller næstformand og cheftræner i Hornslet Bokseklub Arne Christensen.

“Vi har rigtig mange talenter i klubben, og det er i de her tuerneringer, vi skal ud at vise os frem. Landstræneren ved godt, at der er gode boksere her, men de skal selvfølgelig se, at de også kan steppe op, når det gælder,” siger Arne Christensen, der netop er vendt hjem fra træningstur til Tyskland med nogle af klubbens talenter.

I løbet af marts drager de store talenter Victor Hoveling, Mark Pedersen og tvillingerne Sebastian og Nikolai Terteryan af sted til forskellige turneringer med det store formål at overbevise landtræneren om udtagelse til landsholdet.

Begyndermesterskaber

Der bliver imidlertid også masser af plads til dem, der ikke har bokset så længe. I weekenden 21.-22. april afvikler Hornslet Bokseklub de Danske Begyndermesterskaber for boksere med maksimalt 15 kampe.

Arne Christensen forventer, at mellem 150-200 boksere kæmper løs i løbet af weekenden, hvor bokserne bliver delt op i puljer afhængigt af, hvor mange kampe, de har bokset. Ved sidste år begyndermesterskaber boksede Hornslet Bokseklub sig til syv medaljer.

Publiceret 21 February 2018 07:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV