Teater:

Brækket knæ stopper ikke Hausgaard-teater

Ny skuespiller tager over på Fuglsøcentret torsdag 22. februar

I Syddjurs Teaterforenings næste musikteaterforestilling på Fuglsøcenteret torsdag 22. februar kl. 19.30 kan man opleve det hverdagsmenneske, som Hausgaard ofte så drillende skildrer - med respekt og kærlighed.

Forestillingen 'I Fornuftens Land' tegner et tidsbillede og et selvportræt af danskerne som en musikalsk, humorfyldt pause fra hverdagen.

Måtte aflyse forestillinger

Forestillingen fortsætter sin turne, selvom Vendsyssel Teater og Teatret Møllen er blevet ramt af uheld. Hans Holtegaard har brækket sit knæ og uheldet er så slemt, at teatrene har været nødt til at aflyse to forestillinger.

Der er dog fundet en løsning for resten af turneen.

Instruktør Ole Sørensen går på scenen og dublerer i de kommende forestillinger, indtil skuespiller Uffe Kristensen er klar til at overtage Hans Holtegaards rolle på resten af turneen og således også på Fuglsøcenteret.

“Uffe Kristensen springer med meget kort varsel til og tager med på turné rundt i landet. Vi er meget glade for at have Uffe på holdet og er sikre på, at han nok skal løfte opgaven til UG,” udtaler teatercheferne Nikolaj Mineka og Lars Sennels i en pressemeddelelse.

Samlet i en ventesal

Forestillingen udspiller sig på en togstation, hvor toget til ‘Fornuftens land' er forsinket.

Essensen er, at en gruppe mennesker er samlet ufrivilligt i den skidengrå ventesal, hvor et nedlagt billetkontor viser sig at rumme to kontrollører med kontrabas og guitar.

Og så sætter de fem rejsende sig ellers på den evige stationsbænk, som scenografen Johanne Eggert har gjort til en livskarrusel rundt om den kroniske skraldespand.

Billetter på www.syddjursteaterforening.dk.jesl

Publiceret 14 February 2018 00:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV