Lokal mølle fyldes med malerier og keramik Grenaa Kunst- og Musikforening har udstilling i Baunehøj Mølle

GRENAA: Grenaa Kunst- og Musikforenings er klar til deres nyeste udstilling, som bliver vist i Baunhøj Mølle. Udstillingen er med to kunstnere nemlig billedkunstner Ken Denning og keramiker Vibeke Fischer. Der er fernisering i Baunhøj Mølle fredag 16. februar klokken 17 og alle er velkomne.

Ken Denning har gennem hele sit virke som billedkunstner været optaget af landskabet, som han vedholdende har opsøgt og fortolket gennem forskellige kunstneriske virkemidler. De seneste værker er blevet til under inspiration af landskabsoplevelser på Island. Han evner at spænde billedfladen ud imod og i samspil mellem det åbne og det lukkede, det organiske og det lineære og farvernes niveauforskelle. Han er uddannet i tegning og grafik fra Det Fynske Kunstakademi.

Vibeke Fischer rejste som 18-årig til England på kunstskole. Her blev hun grebet af arbejdet med leret.

“Dette smidige, foranderlige materiale, der er så svært at tøjle, giver mig stadig udfordringer”, fortæller Vibeke Fischer.

Drejeskiven er hendes vigtigste arbejdsredskab. At mærke en klump ler gro i hænderne er en særlig oplevelse. Hun er uddannet i skulptur fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Udstillingen kan ses til og med søndag 18. marts.

Skåle som denne kan du se på udstillingen i Baunehøl Mølle.

Skåle som denne kan du se på udstillingen i Baunehøl Mølle.

Publiceret 14 February 2018 13:53

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV