Trafik:

Nye svingbaner etableres med det samme

Der er godt gang i vejarbejdet i midten af Auning, hvor det omfattende anlægsarbejde både fører et nyt trafikknudepunkt og en omdannelse af bymidten med sig. I den oprindelige tidsplan for det nuværende vejarbejde hed tidsfristen 9. februar, men den frist forlænges nu. Årsagen er, at Norddjurs Kommune har fået tilladelse af Vejdirektoratet til at etablere en ny svingbane ind til Centervej.

“Vejarbejdet kommer til at vare lidt længere tid, men det betyder til gengæld, at vi kan få det hele med i denne omgang. Svingbanen skulle egentlig etableres i næste periode, men nu har vi fået tilladelsen, og så kan vi få det hele med i denne periode,” forklarer udviklingskonsulent i Norddjurs Kommune Maria Skøtt Nicolaisen.

 

Stadig omkørsel

 

Den forlængede tilladelse fra Vejdirektoratet løber nu indtil 3. marts. Maria Skøtt Nicolaisen håber dog, at det ikke bliver nødvendigt at tage hele perioden i brug, men i øjeblikket har vejret også en stor rolle at spille, idet frosten besværliggør arbejdet.

Indkørslen til Centervej vil som udgangspunk være spærret i uge 8 - fra 19. til - 23. februar - og herefter kan der forekomme kortere afspærringer i forbindelse med asfaltarbejde. Når Centervej er spærret, vil der blive skiltet til butikscenter og vist omkørsel via Klibovej.

Maria Skøtt Nicolaisen opfordrer i samme ombæring folk til at overholde såvel afspærringer som kørselsretningerne, da kommunens folk på stedet ofte oplever farlige situationer som følge af folk, der kører imod ensretningen, der er lavet i forbindelse med vejarbejdet.

I byfornyelsen anlægges også et nyt bytorv med en skulpturel legeplads udformet som en svane, ligesom der etableres et offentligt toilet.

Publiceret 12 February 2018 00:00

SENESTE TV