Debat:

Kommer de hjertegode politikere på venstrefløjen snart til fornuft?

Af Per Dalgaard (DF), Syddjurs Byråd:

"Gennem de sidste mange måneders læsning af Adresseavisen har der været en række politirapporter og indlæg om tricktyverier af forskellig art, som er helt og total uhørte. Disse tyverier er ofte udøvet over for ældre medborgere, de svageste mennesker i vores samfund, eller overfor helt unge mennesker. Disse har været udsat for grove, og til tider voldelige og kompromitterende angreb af fremmede, som for 95 procent er udøvet af ikke-etniske danskere.

Disse østeuropæiske og baltiske borgere, er kun kommet til Danmark med et formål at røve, stjæle og overfalde danske borgere for økonomisk gevinsts skyld. Helt uden blusel, idet chancen for at blive fanget, er meget lille. Bliver de endelig fanget, er et ophold i et dansk fængsel, nærmest en betalt ferie, med gratis ophold og kost. For danske skatteborgeres betaling. De fangede griner af de godtroende danskere, der har accepteret deres ankomst her til landet, med netop kun dette ene formål, at stjæle og røve. Den sidste hændelse omtalt i Adresseavisen, omtaler, at en udlænding stod klods op af en ældre dame i køen i et supermarked og aflurede kortnummer. Hvorefter kørte han og en anden efter damen hjem til hendes bopæl for der at henvende sig om en adresse på en togstation, tror jeg det var. Tydeligt for at stjæle hendes pung med dankortet i. Heldigvis endte dette godt, idet hendes hund tog affære, og skræmte tyven væk.

Jeg vil derfor opfordre alle danske medborgere til at være opmærksom på sådanne begivenheder, når de er ude at handle, og træde i aktion overfor fremmede i en kø i et supermarked, hvor de tydeligt står alt for tæt til en ældre foran i køen ved at blande sig og komme den ældre til hjælp ved at bryde ind i køen og afskære den fremmede tyveknægt fra at aflure pinkoder.

Alle disse nu hverdagshændelser må vel efterhånden få selv de mest hjertegode venstrefløjspolitikere til at se det fornuftige i en permanent grænsekontrol ved alle grænser, både de landlige og ved færgehavne, for at afvise sådanne personer fra at komme ind i landet.

Mon vi kan regne med fornuft fra deres side? Jeg har kun at håbe."

Publiceret 10 February 2018 19:47

SENESTE TV