Rønde Idrætscenter:

Nu meget mere end et caféteria

Rønde Idrætscenter har givet den kulinariske side et løft på bekostning af for megen fritureduft og caféteriadunst

Af
Af Lars Norman Thomsen

Pølser med tilbehør, pommes frites og andet fra samme frituregryde er ikke længere det dominerende udvalg i Rønde Idrætscenters cafétería, og det er helt bevidst, fortæller centerchef Per Kragh:

“Vi har besluttet i samklang med bestyrelsen naturligvis at give den del af huset et markant løft.”

“Derfor har vi også omdøbt caféteríadelen til Café RIC og investeret i yderligere manpower til vores køkken.”

Signalet både på de indre og ydre linjer er til at forstå.

Rønde Idrætscenter er leveringsdygtig i mad af høj kvalitet både til kurser, møder og selskaber holdt i centrets lokaler og til selskaber, der gerne vil have maden leveret.

“Hvis vi lejer vores lokaler ud til en 70 års fødselsdag, en reception eller et bryllup, kan vores gæster være sikre på at få serveret en topprofessionel menu, som er aftalt med vores køkken,” lover Per Kragh, der efterhånden leder en mindre virksomhed med 10-11 ansatte på fuld tid og det samme antal løst ansatte.

“Vi udbetaler løn til 22 og er nået op på en årlig omsætning på cirka 8 mio. kroner.”

Centerchef Per Kragh håber, at det bliver muligt ud i en nær fremtid at opføre yderligere en hal i tilknytning til Rønde Idrætscenter. “Behovet er der,” vurderer Centerchefen. Foto: Lars Norman Thomsen

Centerchef Per Kragh håber, at det bliver muligt ud i en nær fremtid at opføre yderligere en hal i tilknytning til Rønde Idrætscenter. “Behovet er der,” vurderer Centerchefen. Foto: Lars Norman Thomsen

Ny kok

Rønde Idrætscenter har netop ansat to medarbejdere, der skal være med til at professionalisere den daglige drift yderligere.

Det er Rikke Sjøgren Iversen, der som kok skal være med til at sikre, at maden har den topprofessionelle kvalitet, som Centerchefen lover gæsterne. Rikke Sjøgren Iversen har en fortid som kok på Filmhøjskolen i Ebeltoft gennem otte år.

Sammen med Mathias Medoc Benne og May Krog Nielsen regerer hun i køkkenet, hvor den mangeårige og allestedsnærværende køkkenchef/souschef Jane Axelsen fortsat har det forkromede overblik.

Ny blæksprutte

Ny i huset er også Vicki Richter Autzen i en funktion som administrativ/event medarbejder.

Hun er uddannet tjener og har senest en femårig fortid hos Kystvejens Konferencecenter i Grenaa.

“Jeg står for alt booking og udlejning og skal være tovholder på de forskellige arrangementer,” siger Vicki Richter Autzen.

“Det er lidt forskelligt fra, hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med, men jeg havde lyst til at prøve noget andet, og det tiltaler mig, at vi Rønde Idrætscenter er et hold, der ikke bare laver hver vores, men hjælper hinanden.”

“Enig,” siger Per Kragh.

“Det er simpelthen forudsætningen for, at vi kan holde et højt niveau og få arbejdsdagen til at hænge sammen for os alle i perioder med spidsbelastning, som der heldigvis kommer flere og flere af.”

  • Rønde Idrætscenter er en selvejende institution, hvor idræts- og fritidsaktiviteter naturligvis fylder meget, men hvor også kurser, møder, koncer­ter, udstillinger og andre kulturelle aktiviteter vinder mere og mere indpas
  • Rønde Idrætscenter har 1½ hal med faciliteter til alle indendørs aktiviteter. Hertil kommer en række multirum med plads til dans, bordtennis, karate, gymnastik, yoga, boksning, fester og foredrag

Publiceret 01 February 2018 18:58

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV