Voldsmand truede med Satudarah og ville banke offers børn

En 35-årig mand fra Hasselager var tirsdag i retten i Randers, hvor han var sigtet for en række forhold, der havde fundet sted i Ryomgård og Aarhus

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

En 35-årig mand fra Hasselager tilstod helt eller delvist hovedparten af de 12 forhold, som Østjyllands Politi havde samlet om hans gøren og laden, siden han blev sigtet for at have deltaget i et slagsmål på Ryomgård Realskole 9. oktober i år. Det skriver Amtsavisen.
Det skete i går, da manden sad i grundlovsforhør i Randers, hvor han blev præsenteret for de mange sigtelser. 
LÆS OGSÅ: Løsladt: Yahya Hassan fejrer løsladelse i limousine 
Hele sagen startede på Ryomgård Realskole, hvor den 35-årige mand var indblandet i et slagsmål med flere yngre. I retten forklarede den anklagede, at han var blevet ringet op af en mand, som ville have hjælp til slagsmålet. I retten navngav den anklagede også sin makker.
"Der var et par grupperinger, der ville slås, og de her små drenge, de så op til os og ville gerne have, at vi kom og hjalp dem," sagde den 35-årige i grundlovsforhøret ifølge Amtsavisen.
Mediet skriver også, at manden var sigtet for at overtræde den grove voldsparagraf ved at have været med til at slå en ung mand med 25 knytnæveslag, sparket og trampet ham 10-20 gange i hovedet og på kroppen samt været med til at tage halsgreb på en anden ung mand.
Han nægtede at have stået bag de grove overfald, men indrømmede at have slået en mand i hovedet med en knytnæve. 

Bedraget bilejere og truet med rockergruppe

Den 35-årige var udover de grove voldsanklager også anklaget for at have bedraget bilejere for 100.000 kroner. 
Han fandt biler til salg, aftalte med folk, at han gerne ville købe, og fortalte, han ville lave en bankoverførsel. Han betalte bare aldrig, men i flere tilfælde kunne han fremvise en bankkvittering, skriver Amtsavisen. 
LÆS OGSÅ: Endnu en kollision mellem letbanetog og bil
"Det var snydeshop. Man kan, hvis man går på sin netbank, udfylde det hele, men bare lade være med at bruge en kode. Så bliver det ikke gennemført, men det ser sådan ud," sagde han i retten ifølge mediet. 
Samtidig har flere bedraget bilejere forklaret, hvordan den anklagede 35-årig gav trusler, når de nævnte, at de ville kontakte politiet. 
Særligt en trussel blev læst højt i retten.
"Fandme ja, jeg knepper dig i hovedet, voldtager din kone og banker dine børn. Jeg smadrer det hele", havde han råbt, særdeles ophidset, havde vidnet sagt til politiet, skriver Amtsavisen.
Den anklagede havde også flere gange truet bilejeren med, at han var fuldgyldigt medlem af rockergruppen Satudarah.
Den sigtede er blevet varetægtfængslet i fire uger, hvilket skal foregå i Kolding Arrest. 

Publiceret 20 December 2017 06:45

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV