Lufthavn:

Flere arbejdspladser og “gratis flyvning”

SAS lægger årligt 150 millioner kroner i Aarhus Airport de næste tre år, og det fører mere end nye ruter med sig.
Forventningerne peger således på, at investeringen direkte fører 50 nye arbejdspladser i lufthavnen med sig, mens beregninger viser, at yderligere 150 job kan udmønte sig af aftalen; blandt andet i turistbranchen.
Derudover bliver det også til fordel for de flyrejsendes pengepung, at samarbejdet byder på en øget tilknytning mellem Aarhus og København, fortæller koncerndirektør i SAS Lars Sandahl Sørensen.
“Vi får totalt set 20 daglige afgange mellem Aarhus og København. 10 hver vej. Dermed tilbyder vi et ekstremt attraktivt ruteprogram mellem Danmarks to største byer. Jeg kan love, at vi kommer til at tilbyde særdeles attraktive priser både til erhvervslivet og til de ferierejsende. Når vi tilbyder et produkt - for eksempel en rejse mellem København og New York eller Tokyo til en specialpris - så kommer den specialpris også til at gælde fra Aarhus. Det vil sige, at vores kunder herfra vil opleve samme pris, som man skal betale fra København. Dermed påtager vi os ekstraomkostningen med flyvningen fra Aarhus til København,” siger Lars Sandahl Sørensen.

Publiceret 10 October 2017 07:00

SENESTE TV